Zeist

De Regenboog

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in Reformatorische basischool De Rehoboth. We vangen de kinderen op in het kleuterlokaal van De Rehoboth. De kinderen hoeven de school niet uit om naar de BSO te komen.

BSO

Buiten spelen
De kinderen spelen op het schoolplein, dit is vertrouwd terrein voor hen. We mogen hierbij ook gebruik maken van het speelgoed van school, bijvoorbeeld de steppen en fietsen. We gaan minimaal 1 keer buiten spelen met de kinderen. Met lekker weer gaan we soms naar het park in de buurt.

Christelijke identiteit
De pedagogisch medewerker staat achter de visie en werkwijze van KleurRijk. We hebben hart voor kinderen. We willen ze de christelijke normen en waarden overdragen en Gods liefde laten ervaren. Met de kinderen wordt gebeden, we luisteren christelijke kindermuziek en we vieren de christelijke feesten.

Samenwerking
De samenwerking met de school is merkbaar op verschillende manieren, zoals in de keuze voor de boeken die we lezen. Vanuit onze gedeelde christelijke identiteit maken we daar bewuste keuzes in.

Aandacht en plezier
Naast onze kernwaarden en christelijke identiteit, vormen aandacht en plezier belangrijke uitgangspunten voor de christelijke opvang op BSO De Regenboog. Heel praktisch betekent dit dat we op vaste tijden eten en drinken en ook veel ruimte laten om lekker te spelen. We bieden de kinderen op de BSO elke dag een activiteit aan​, maar deze activiteit is niet verplicht​. Dit zijn activiteiten van​ een​ spel tot chocolade maken en sporten, van een experiment tot een mooie tekening maken.

Info

Contact:
G.J. van der Veenlaan 2
3705 PE Zeist

Anne Nijenhuis
06- 16 01 78 92 

deregenboog@kleurrijk.nl
www.rehobothzeist.nl

LRK nummer: 222308849

Openingstijden:
Maandag 15.15 – 18.30
Dinsdag 15.15 – 18.30
Woensdag Gesloten
Donderdag 15.15 – 18.30
Vrijdag Gesloten

Downloads:
Tarieven
Werkplan
Inspectierapport

Meer informatie?

Keuze gemaakt?