Actie!

KleurRijk & Red een Kind

‘Alle kinderen zien als een uniek geschenk van God.
Het verlangen hebben dat ze veilig opgroeien en hun talenten kunnen ontwikkelen’. Dat is de gedeelde visie van CKO KleurRijk en Stichting Red een Kind. Door onze krachten te bundelen kunnen we samen impact maken!

 

Scrol snel verder en lees meer

Waarom komen wij in actie?

Wat zou het mooi zijn als peuters en kleuters een goede start krijgen. Dat is in Nederland, maar ook in Rwanda van levensbelang. Daarom zet Red een Kind zich op een duurzame manier in voor kinderen in armoede.  

Dat begint met gezonde voeding en goed onderwijs. CKO KleurRijk wil dit samen met de kinderen, hun ouders en de leerkrachten en pedagogisch medewerkers mogelijk maken in Rwanda. 

Wat willen we samen bereiken?

We willen de kinderen meegeven dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt, maar ook dat we elkaar kunnen helpen. Ons doel is het bouwen van een kleuterschool.

Peuters en kleuters worden daar opgevangen en spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Ook krijgen ze een gezonde maaltijd per dag. Deze maaltijd wordt vaak klaargemaakt op school zelf, in de eigen keuken, met de groenten uit de schooltuin. Ouders kunnen terecht voor advies over gezondheid, hygiëne en goede voeding.

Hiervoor hebben we 10.000 euro per jaar nodig. Zodat aan het eind van de bouw 120 kinderen naar school kunnen. Dat willen we samen doen met de kinderen en ouders die betrokken zijn bij KleurRijk. Help jij mee?

Nieuws

Tussenstand: we hebben al een bedrag van 7.500 euro opgehaald. Dat is geweldig!! Nog 2.500 euro te gaan in 2023.

Help je mee?

Jij kunt samen met ons impact maken voor kinderen in armoede.
Met welk bedrag help jij ons op weg?

Doneer hier!