Over ons

In onze christelijke kinderdagverblijven en kindcentra staan we voor een kindgerichte en persoonlijke benadering. We bieden er een kleinschalige, huiselijke plek waar kinderen plezier maken en zichzelf kunnen zijn. Bijzonder is dat we deze vorm van kinderopvang altijd aanbieden in nauwe samenwerking met een school die aansluit bij onze visie.

Basisprincipes KleurRijk

Christelijke kinderopvangorganisatie KleurRijk vindt het in de eerste plaats belangrijk om kwalitatief goede kinderopvang te realiseren. KleurRijk hanteert vervolgens een christelijke visie op kinderen en kinderopvang. In deze visie gaan we uit van de volgende vier basisprincipes:

Elk kind is waardevol
Elk kind is uniek
Elk kind heeft talenten
Elk kind heeft anderen nodig om zich te ontwikkelen

Werken bij KleurRijk

CKO KleurRijk is een kinderopvangorganisatie, welke kleinschalige, uitdagende opvang biedt vanuit een christelijke levensvisie. Wij staan voor persoonlijke aandacht voor ieder kind, huiselijkheid en ervaringsgerichte activiteiten met veel aandacht voor sport, creativiteit en natuur.

Binnen christelijke kinderopvang KleurRijk werken wij met zelforganiserende teams. Het werken als pedagogisch medewerker binnen zelforganiserende teams houdt meer in dan alleen groepswerk.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Machteld van den Berg