Ermelo

 

DE Goede Herder

 

Samen met de Goede Herder school bieden wij christelijke buitenschoolse opvang aan in het buitengebied van Ermelo. We hebben een ruime ruimte in het buurtgebouw ‘Ons Huis’ naast de school. Tijdens het buitenspelen maken we gebruik van het mooie schoolplein en de materialen van de Goede Herder school. We vinden het belangrijk om elk kind te zien. We bieden kinderen een fijne plek om te spelen, leren en te ontdekken. Van harte welkom!

BSO

Christelijke kinderopvang
Vanuit de liefde voor God creëren wij een veilige en huiselijke omgeving waar kinderen kunnen ontdekken, spelen, ervaren. We bieden plezier, aandacht, liefde aan de kinderen. We zien elk uniek kind en kijken hoe we hij of zij tot bloei kunnen laten komen.

Buiten spelen
Beweging vinden we erg belangrijk. We kunnen gebruik maken van het mooie schoolplein van de school.  Elke dag gaan we met de kinderen naar buiten.

Binnen Spelen:
Binnen hebben we genoeg uitdagend speelgoed, waar we met elkaar urenlang kunnen spelen. Ook hebben we voldoende knutsel en ontwikkelings- materiaal om veel ervaringen op te doen en nieuwe dingen te leren.

Dagindeling
Er is bij binnenkomst tijd en aandacht voor ieder kind. We maken een praatje over wat het kind bezig houdt en we spelen samen met de kinderen. Als alle kinderen binnen zijn is er eerst een moment van gezamenlijk eten en drinken. Zodat er weer nieuwe energie opgedaan kan worden voor de rest van de middag. Als het mooi weer is gaan we lekker naar buiten en anders blijven we binnen. Er is een activiteit die aangeboden wordt, dit is op vrije basis. Elk kind mag zelf inschatten of hij/ zij mee wilt doen. Tenslotte is BSO vrije tijd voor het kind.

Vakantie
De vakantie BSO vindt plaats in de locatie Kleurrijk (Wiekslag 25). Ons programma is afgestemd op een bepaald thema. Onze spelletjes, knutselwerkjes, uitjes, eten hebben met dit thema te maken. Ook is er voldoende tijd om heerlijk te spelen met elkaar.

Aandacht en plezier
We vinden het belangrijk dat ieder kind zich geliefd en emotioneel veilig voelt.
Daarom werken we met vaste leidsters, die de kinderen kennen en weten wat ze nodig hebben. Onze pedagogisch medewerkers dragen met liefde de christelijke normen en waarden uit, vinden de eigenheid van het kind belangrijk en staan voor persoonlijk contact met het kind en de ouders.

Op KleurRijk staat uw kind een mooie tijd te wachten. Tijd voor inspanning en ontspanning. Een tijd van samen zingen, knuffelen, spelen, (Bijbel)lezen en ravotten. Voor alles is een tijd!

Info

Contact:
Zeeweg 100 
3853 LN Ermelo

Marieke Veldhuijsen
06-34493875
ermelo@kleurrijk.nl
www.goedeherderschool.nl

Klik op het LRK nummer voor onze GGD inspectierapporten:
LRK nummer: 111779984

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
Downloads
Jaarplanning en tarieven
Werkplan 
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Openingstijden:
Maandag 14.30 – 18.30 uur
Dinsdag 14.30 – 18.30 uur
Woensdag opvang mogelijk op locatie Wiekslag
Donderdag 14.30 – 18.30 uur
Vrijdag opvang mogelijk op locatie Wiekslag

Social Media:

 

Meer informatie?

 

Keuze gemaakt?