Arnhem

De Rank

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in Evangelische Basisschool de Rank. Hier hebben wij een eigen lokaal tot onze beschikking, zodat we rust kunnen bieden. Ons lokaal is zo ingericht dat kinderen van alle leeftijden zich welkom voelen, denk aan een huiselijke bank en een hoge kast. De kinderen hoeven de school niet uit om naar de BSO te komen. Maar we bieden ze wel volop de ruimte om lekker te spelen, zonder in een schoolse houding te zitten.

BSO

Spelen 
Buiten spelen vinden we heel belangrijk. We doen het elke BSO-dag het liefst een uur. We spelen lekker op het schoolplein of soms in het parkje ervoor en maken gebruik van het buitenspeelmateriaal van de school, aangevuld met eigen speelgoed. We doen ook graag een spel buiten of we sporten!
 
Christelijke identiteit 
Alle pedagogisch medewerkers staan achter de visie en werkwijze van KleurRijk. We hebben hart voor kinderen. We willen ze de christelijke normen en waarden overdragen en Gods liefde laten ervaren. Met de kinderen wordt gebeden, we luisteren christelijke kindermuziek en we vieren de christelijke feesten.
 
Samenwerking 
De samenwerking met de school is merkbaar op verschillende manieren. Zo kan de juf of meester even binnen lopen om iets te vertellen over het kind, zodat we daar op de BSO rekening mee kunnen houden. Kinderen nemen van school ook vaak verhalen mee naar de BSO. We sluiten aan bij de christelijke identiteit van de school in hoe we reageren op die verhalen. We zorgen samen voor het lokaal, het speelgoed en de plantjes in de schooltuin.
 
Aandacht en plezier 
Op BSO de Rank luisteren we naar de kinderen. Kinderen hebben vaak zelf voorkeur voor activiteiten en doen graag voorstellen. Op de Rank doen we ons best de kinderen zoveel mogelijk tegemoet te komen in die voorstellen, zoals een (bord)spel met hen spelen, ze een theatershow laten opvoeren of knutselmateriaal kopen waar zij plezier in hebben. Kinderen mogen op de BSO ontspannen en wij ondersteunen ze daar zoveel mogelijk bij!

Info

Contact:
Pythagorasstraat 9
6836 GA Arnhem

0647545610
derank@kleurrijk.nl
www.ebs-derank.nl

Klik op het LRK nummer voor onze GGD inspectierapporten:
LRK nummer: 141988678

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
Downloads
Jaarplanning en tarieven
Werkplan
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Openingstijden:
Maandag 14.00 – 18.30
Dinsdag 14.00 – 18.30
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.00 – 18.30
Vrijdag Gesloten

Social Media:

 

 

 

 

Meer informatie?

Keuze gemaakt?