Ermelo

 

BSO

Beatrix

In de Beatrixschool bieden wij christelijke voor- en buitenschoolse opvang aan in schoolweken en in vakanties. We zijn gelegen in een rustige en groene wijk, dichtbij het bos. Als team vinden we het belangrijk dat elk kind zich geliefd en gezien weet om zo lekker te spelen, leren en ontdekken. Bij ons mag je helemaal zijn zoals God je heeft gemaakt, we maken graag kennis met jou.

BSO

Een middag bij de BSO 
Trrrring! De bel gaat: tijd voor de kinderen om naar de BSO te gaan. De grote kinderen komen zelf, de kleuters worden opgehaald door de BSO-juf of meester. De jonge kinderen gaan naar ‘de Pinguïns’ en de oudere kinderen spelen in de groep ‘de Kameleons’. Bij binnenkomst groeten we elkaar en mogen de kinderen lekker gaan spelen, even ontspannen na een dag school. Sommige kinderen gaan met de bouwmaterialen aan de slag, andere kinderen kleuren of knutselen en weer anderen spelen een bordspel. Er is genoeg speelmateriaal voor uren speelplezier. 

Na een halfuur ruimen we op en is het tijd om aan tafel met elkaar te eten en drinken: Hmmm, fruit, limonade en bijvoorbeeld een cracker. Zo doen we weer energie op om de rest van de middag verder te spelen. We doen een Kanjeractiviteit die ons leert hoe we fijn met elkaar omgaan of dobbelen met de dobbelsteen waarbij we stilstaan bij God: een bijbelverhaal, samen zingen, bidden of vertellen.

Lang genoeg aan tafel gezeten, het is tijd om buiten te spelen. Het liefst gaan we elke dag naar buiten want bewegen en buiten zijn, vinden we fijn en belangrijk. Gelukkig hebben we een groot plein met een zandbak, klimtoestel, kruiptunnel en nog veel meer: hier vermaken we ons wel!

Regelmatig is er in de middag ook activiteit waar de kinderen vrijblijvend aan mee mogen doen: een gezamenlijk (buiten)spel, een creatieve knutsel of andere activiteit die passend bij de tijd van het jaar of het thema.

En dan is het alweer bijna tijd dat de kinderen worden opgehaald. Een leuke middag achter de rug, graag tot de volgende keer bij de BSO!

Vakantie
In de vakantie is er de hele dag opvang. Ons programma is dan afgestemd op een bepaald thema. Onze spelletjes, knutselwerkjes, uitjes en eten hebben met dit thema te maken en we bieden ook workshops aan. Ook is er genoeg tijd om heerlijk te spelen met elkaar. 

Omzien naar anderen
We vinden het belangrijk dat we de kinderen leren dat we om kunnen zien naar mensen die het minder goed hebben dan wij. Daarom is ons doel samen met alle andere opvang van KleurRijk een kleuterschool te bouwen in Rwanda en te zorgen voor gezonde voeding. Dit doen we door acties op te zetten en zo Red een Kind, de organisatie die daar werkt te steunen.

Aandacht en plezier
We vinden het belangrijk dat ieder kind zich geliefd en emotioneel veilig voelt.
Daarom werken we met vaste medewerkers, die de kinderen kennen en weten wat ze nodig hebben. Onze pedagogisch medewerkers dragen met liefde de christelijke normen en waarden uit, vinden de eigenheid van het kind belangrijk en staan voor persoonlijk contact met het kind en de ouders.

Op KleurRijk staat uw kind een mooie tijd te wachten. Tijd voor inspanning en ontspanning. Een tijd van samen zingen, spelen, (Bijbel)lezen en ravotten. Voor alles is een tijd!

Info

Contact:
Smidsweg 49
3852 XA Ermelo

Demi Knoop
06-28256326
beatrix@kleurrijk.nl
www.pcb-beatrix.nl

Klik op het LRK nummer voor onze GGD inspectierapporten:
LRK nummer: 324208960

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
Downloads
Jaarplanning en tarieven
Werkplan
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Openingstijden:
Maandag 14.45– 18.30
Dinsdag 14.45– 18.30
Woensdag opvang mogelijk op de Wiekslag
Donderdag 14.45– 18.30
Vrijdag 12.00 – 18.30

Social Media:

 

Meer informatie?

 

Keuze gemaakt?