Ermelo

 

BSO

 

PSZ

 

Beatrix

In samenwerking met de Beatrixschool biedt CKO KleurRijk voor- en buitenschoolse opvang aan. Kinderopvang Beatrix is gevestigd in de Beatrixschool te Ermelo. 

BSO

Omzien naar anderen
We vinden het belangrijk dat we de kinderen leren dat we om kunnen zien naar mensen die het minder goed hebben dan wij. Daarom zorgen we voor een kindje ver weg in Ethiopië, ons compassion kindje wordt financieel ondersteunt door ons, daarnaast sturen we ieder kwartaal een bief/ kaart met een zelfgemaakte tekening of we sturen een klein cadeautje.

Buiten spelen
Beweging vinden we erg belangrijk. We hebben een mooie ontdektuin die voldoende uitdaging biedt. Zo vind je er een zandbak, een kruiptunnel en een glijbaan.  Elke dag gaan we met de kinderen naar buiten.

Binnen spelen:
Binnen hebben we genoeg uitdagend speelgoed, waar we met elkaar urenlang kunnen spelen. Ook hebben we voldoende knutsel en ontwikkelings- materiaal om veel ervaringen op te doen en nieuwe dingen te leren.

Dagindeling
Er is bij binnenkomst tijd en aandacht voor ieder kind. We maken een praatje over wat het kind bezig houdt en we spelen samen met de kinderen. Als alle kinderen binnen zijn is er eerst een moment van gezamenlijk eten en drinken. Zodat er weer nieuwe energie opgedaan kan worden voor de rest van de middag. Als het mooi weer is gaan we lekker naar buiten en anders blijven we binnen. Er is een activiteit die aangeboden wordt, dit is op vrije basis. Elk kind mag zelf inschatten of hij/ zij mee wilt doen. Tenslotte is BSO vrije tijd voor het kind.

Vakantie
In de vakantie is ons programma afgestemd op een bepaald thema. Onze spelletjes, knutselwerkjes, uitjes, eten hebben met dit thema te maken. Ook is er voldoende tijd om heerlijk te spelen met elkaar.

Aandacht en plezier
We vinden het belangrijk dat ieder kind zich geliefd en emotioneel veilig voelt.
Daarom werken we met vaste leidsters, die de kinderen kennen en weten wat ze nodig hebben. Onze pedagogisch medewerkers dragen met liefde de christelijke normen en waarden uit, vinden de eigenheid van het kind belangrijk en staan voor persoonlijk contact met het kind en de ouders.

Op KleurRijk staat uw kind een mooie tijd te wachten. Tijd voor inspanning en ontspanning. Een tijd van samen zingen, knuffelen, spelen, (Bijbel)lezen en ravotten. Voor alles is een tijd!

 

 

 

 

Info

Social Media:


Contact:
Smidsweg 49
3852 XA Ermelo

Demi Knoop
06-28256326
beatrix@kleurrijk.nl
www.pcb-beatrix.nl

Klik op het LRK nummer voor onze GGD inspectierapporten:
LRK nummer: 324208960

Openingstijden:
Maandag 14.45– 18.30
Dinsdag 14.45– 18.30
Woensdag opvang mogelijk op de Wiekslag
Donderdag 14.45– 18.30
Vrijdag 12.00 – 18.30

Downloads:
Jaarplanning en tarieven
Werkplan

Peutergroep

Op deze locatie oriënteren wij ons op de mogelijkheid om een peutergroep te openen. Indien u hier interesse in heeft kunt u contact met ons opnemen.

Info

Social Media:


Contact:
Smidsweg 49
3852 XA Ermelo

Demi Knoop
06-28 25 63 26
beatrix@kleurrijk.nl
www.pcb-beatrix.nl

Downloads:
Jaarplanning en tarieven
Werkplan

Meer informatie?

 

Keuze gemaakt?