Lelystad

Timotheüs

Binnen  de muren van Reformatorische Basisschool Timotheüs bieden wij kleinschalige en huiselijk buitenschoolse opvang (BSO). Wij zijn open op dinsdag en donderdag, op maandag vangen wij de kinderen nu nog op bij onze locatie de Helmstok. De wens is om dat ook op eigen locatie te gaan doen.

BSO

Buiten spelen 
De kinderen kunnen gebruik maken van het schoolplein, dit is vertrouwd terrein voor hen. Binnen KleurRijk zijn wij gewend om minimaal 1 keer buiten te spelen met de kinderen. Met lekker weer gaan we soms naar het park in de buurt. 
 
Christelijke identiteit 
Alle pedagogisch medewerkers staan achter de visie en werkwijze van KleurRijk. We hebben hart voor kinderen. We willen ze de christelijke normen en waarden overdragen en Gods liefde laten ervaren. Met de kinderen wordt gebeden tijdens de lunch, we luisteren christelijke kindermuziek en we vieren de christelijke feesten.
 
Samenwerking 
De samenwerking met de school is merkbaar op verschillende manieren, zoals in de keuze voor de boeken die we lezen. Vanuit onze gedeelde christelijke identiteit maken we daar bewuste keuzes in. We sluiten aan bij de regels van de school, ook op deze manier voelen kinderen zich vertrouwd.
 
Aandacht en plezier 
Naast onze kernwaarden en christelijke identiteit, vormen aandacht en plezier belangrijke uitgangspunten voor de christelijke BSO’s binnen KleurRijk. Heel praktisch betekent dit dat we op vaste tijden eten en drinken en ook veel ruimte laten om lekker te spelen. We bieden de kinderen op de BSO regelmatig een activiteit aan​, maar deze activiteit is niet verplicht​. Dit kunnen hele verschillende activiteiten zijn, van een spel tot wat bakken of even naar het park.
 

Info

Contact:
Zuiderwagenplein 11
8224 AD Lelystad

Tineke van den Top
timotheus@kleurrijk.nl
www.timotheus-lelystad.nl

LRK nummer: 198755958

Openingstijden:
Maandag 15.00 – 18.30
Dinsdag 15.00 – 18.30
Woensdag Gesloten
Donderdag 15.00 – 18.30
Vrijdag Gesloten
(bi
j voldoende aanmeldingen openen wij ook op de andere dagen graag de deuren .)

Productmogelijkheden:
BSO 40 weken 15.00 – 18.30
BSO 52 weken 15.00 – 18.30 & 8.30-18:30
Blokuren 15:00 – 17.00

Downloads:
Jaarplanning en tarieven
Inspectierapport
Werkplan
Bijlage veiligheid en gezondheid

Meer informatie?

Keuze gemaakt?