bergentheim

Casper van diemer

 Op Casper van Diemerschool wordt in samenwerking met onderwijs opvang aangeboden. Samen werken we aan een doorgaande leerlijn waarbij het kind centraal staat. Wij gaan eropuit in Gods kleurrijke wereld. Kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Ze ontdekken wie ze zelf zijn, wie de ander is en hoe wonderlijk de wereld is gemaakt.

BSO Casper van Diemer bevindt zich binnen de muren van school. Voor een schoolgaand kind is het belangrijk om buiten schooltijd een plek aan te bieden waar zij kunnen ontladen na hun dag, waar zij rust kunnen vinden en waar zij zich kunnen ontwikkelen tijdens het doen van leuke activiteiten. Wij nemen de tijd om dit voor en met de kinderen mogelijk te maken en vinden het belangrijk om goed te communiceren over uw kind(eren). Er speelt veel in het leven van de kinderen en zorg en aandacht voor elk kind is het eerste uitgangspunt van de pedagogisch medewerkers. Elk kind wordt gehoord en gezien.

BSO

Christelijke identiteit 
Alle pedagogisch medewerkers staan achter de visie en werkwijze van KleurRijk. We hebben hart voor kinderen. We willen ze de christelijke normen en waarden overdragen en Gods liefde laten ervaren. Met de kinderen wordt gebeden, we luisteren christelijke kindermuziek en we vieren de christelijke feesten. En hebben gezamenlijke activiteiten met school.
 

Buitenspelen
Iedere dag gaan we met de kinderen naar buiten. De kinderen die naar de BSO gaan, kunnen op het schoolplein spelen met buitenspeelmateriaal wat echt van de BSO is! Er is gelegenheid voor sport- en spelactiviteiten. We bieden een stimulerende omgeving, waarbinnen kinderen spelen, ontmoeten en zichzelf ontwikkelen.

 

Samenwerking 
We werken actief samen met school. We delen gezamenlijke ruimtes en spreken de leerkrachten bij het overdragen van school naar BSO. Samen willen we dezelfde taal spreken, dit biedt kinderen duidelijkheid en structuur.
 
Aandacht en plezier 
Naast onze kernwaarden en christelijke identiteit, vormen aandacht en plezier belangrijke uitgangspunten voor de christelijke BSO op de Casper van Diemerschool. We bieden de kinderen structuur, door op gezette tijden te eten en te drinken en activiteiten aan te bieden. We bieden de kinderen op de BSO elke dag een activiteit aan​, maar deze activiteit is niet verplicht​. Dit zijn verschillende activiteiten zoals sport en spel, creatieve activiteiten of bijvoorbeeld kookactiviteiten. Daarin is de stem van de kinderen onmisbaar en hebben zij een grote rol in het activiteitenaanbod.

Info

Contact:
Casper Diemerschool
G.K. van Hogendorpstraat 52
7691 AW Bergentheim

Eliza Stallinga
06- 411 265 47
casperdiemer@kleurrijk.nl
https://www.casperdiemerschool.nl/

Klik op het LRK nummer voor onze GGD inspectierapporten:
Volgt nog.

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
Downloads
Jaarplanning en tarieven
Werkplan
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Openingstijden:
Vanaf 1 september 2024 hopen we opvang te kunnen aanbieden. Bij voldoende aanmeldingen bieden we opvang aan op:

VSO
Maandag t/m vrijdag 07:00 – 08:30

BSO
Maandag 15:00 – 18:30
Dinsdag 15:00 – 18:30
Woensdag 12:30 – 18:30
Donderdag 15:00 – 18:30
Vrijdag
groep 2-4 12:15 – 18:30
groep 5-8 15:00-18:30

In de vakanties bieden we opvang aan van
08:30 – 18:30 uur

Productmogelijkheden
BSO 40 weken 14.45 – 18.30
BSO 52 weken 14.45– 18.30
Studiedagen en vakanties 8.30– 18.30
Blokuren 14.45 – 17.00
Flexibel contract: 14.45 – 18.30

Social Media:

 

Meer informatie?

Keuze gemaakt?