Ermelo

 

De Klokbeker

 

In samenwerking met basisschool de Klokbeker biedt CKO KleurRijk peuteropvang, voor- en buitenschoolse opvang aan. Kinderopvang de Klokbeker is gevestigd in basisschool de Klokbeker te Ermelo. De school is prachtig gelegen aan de Groevenbeekse Heide. Wij maken gebruik van twee lokalen, van het speellokaal en natuurlijk van het heerlijke schoolplein.

Peuterspeelzaal

Christelijke identiteit
Wij willen kinderen opvang bieden waarin de Bijbelse normen en waarden centraal staan en een plek zijn waar kinderen Gods liefde ervaren. Dat betekent dat we vanuit onze liefde voor God onder andere met de kinderen bidden, zingen, lezen uit de Bijbel en met elkaar de christelijke feesten vieren. Daarnaast willen wij in de manier waarop we met elkaar en onze omgeving omgaan dan ook Jezus en de leefregels die Hij daarvoor gegeven heeft volgen.

Spelen en ontwikkelen
Kinderen ontwikkelen zich en leren door te spelen. In ons lokaal hebben we een gezellige zit-/leeshoek, een knutsel- en spelletjestafel en speelhoeken waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Wij maken gebruik van de methode Puk & Ko. Deze methode daagt kinderen uit om al spelenderwijs de wereld te ontdekken en belangrijke vaardigheden op te doen.
Aan de hand van een bepaald thema worden er doelgerichte activiteiten op het gebied van taal-, spraak-, motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling aangeboden. Deze activiteiten zijn gericht op de ontwikkeling van het kind. We stimuleren kinderen en dagen ze uit, maar we dwingen ze nooit om mee te doen.

Buitenspelen vinden wij ook erg belangrijk. We spelen op het omheinde kleuterplein. De kinderen kunnen er heerlijk fietsen, klimmen, glijden en met water en zand spelen. Kortom, ingrediënten voor uren speelplezier.

Aandacht en plezier
Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich geliefd en emotioneel veilig voelt. Daarom werken we met vaste leidsters, die de kinderen kennen en weten wat ze nodig hebben. We bieden plezier, aandacht, liefde en ruimte aan de kinderen om zich op hun eigen manier te ontwikkelen.

Op onze peuterspeelzaal staat uw kind een mooie tijd te wachten. Tijd voor inspanning en ontspanning. Een tijd van samen zingen, knuffelen, spelen, (Bijbel)lezen en ravotten. Voor alles is een tijd!

1

2

Info

Social Media:

 

Contact:
De la Reystraat 134 
3851 BL Ermelo

Johanna van ‘t Slot
06-13275624
klokbeker@kleurrijk.nl
www.klokbeker.com

Klik op het LRK nummer voor onze GGD inspectierapporten:
LRK nummer: 643214999

Openingstijden:
Maandag 8.15 – 12.15
Dinsdag 8.15 – 12.15
Woensdag 8.15 – 12.15
Donderdag 8.15 – 12.15
Vrijdag Gesloten

Downloads:
Jaarplanning en tarieven
Werkplan

VSO & BSO

Christelijke identiteit
Al onze pedagogisch medewerkers staan achter de visie en werkwijze van KleurRijk. We hebben hart voor kinderen. We willen de christelijke normen en waarden overdragen en de kinderen een plek bieden waar ze Gods liefde ervaren. Wij willen in de manier waarop we met elkaar en onze omgeving omgaan dan ook Jezus en de leefregels die Hij daarvoor gegeven heeft volgen.

Buiten en binnen spelen
Lekker buiten zijn vinden wij belangrijk. Basisschool De Klokbeker is prachtig gelegen aan de rand van de Groevenbeekse Heide. Rondom de gehele school ligt een speelterrein waar we gebruik van mogen maken. Buitenspelen is dan ook een vast onderdeel van onze middag. Op het schoolplein is onder andere een mooie zandbak met waterbaan, een leuke boomhut met glijbaan, een uitkijktoren, een voetbalveld, klimparcours en schommels. Kortom, de kinderen hoeven zich niet te vervelen. 

Binnen hebben wij genoeg uitdagend speelmateriaal, zodat de kinderen fijn met elkaar kunnen spelen. Ook hebben we voldoende knutselmaterialen om lekker creatief aan de slag te gaan. Even relaxen op een van onze banken met een Donald Duckje kan natuurlijk ook altijd. Daarnaast bieden we elke week een activiteit aan. Elk kind mag zelf inschatten of hij/zij mee wil doen. Tenslotte is bso vrije tijd voor het kind.

Vakanties
Tijdens de schoolvakanties is de bso ook geopend en werken we altijd met een leuk activiteitenprogramma. De activiteiten die aangeboden worden, passen vaak bij een bepaald thema en zo ook, als het mogelijk is, het eten en drinken. Zo organiseren wij actieve en gezellige vakantiedagen.

 

Aandacht en plezier
Naast onze christelijke identiteit, vormen aandacht en plezier belangrijke uitgangspunten. We willen de kinderen een plek bieden waar ze graag komen spelen, waar ze zich gezien weten en waar ze zichzelf kunnen zijn.

 

 

Info

Social Media:

 

Contact:
De la Reystraat 134 
3851 BL Ermelo

Johanna van ‘t Slot
06-13275624
klokbeker@kleurrijk.nl
www.klokbeker.com

Klik op het LRK nummer voor onze GGD inspectierapporten:
LRK nummer: 202043897

Openingstijden VSO:
Maandag 07.30 – 08.30 uur
Dinsdag 07.30 – 08.30 uur
Wo/Do/Vr Gesloten*
* Bij voldoende aanmeldingen is het mogelijk om open te gaan.

Openingstijden BSO:
Maandag 14.45 – 18.30 uur
Dinsdag 14.45 – 18.30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.45 – 18.30 uur
Vrijdag 12.15 – 18.30 uur

Downloads:
Jaarplanning en tarieven
Werkplan

Meer informatie?

 

Keuze gemaakt?