Kootstertille

Oranje Nassau

Op Oranje Nassau wordt in samenwerking met onderwijs opvang aangeboden op onze buitenschoolse opvang. Samen werken we aan een doorgaande leerlijn waarbij het kind centraal staat. Wij gaan eropuit in Gods kleurrijke wereld. Kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Ze ontdekken wie ze zelf zijn, wie de ander is en hoe wonderlijk de wereld is gemaakt.

BSO

Spelen 
Iedere dag gaan we met de kinderen naar buiten. De kinderen die naar de BSO gaan, kunnen op het schoolplein spelen met buitenspeelmateriaal wat echt van de BSO is! Er is gelegenheid voor sport- en spelactiviteiten. We bieden een stimulerende omgeving, waarbinnen kinderen spelen, ontmoeten en zichzelf ontwikkelen.
 
Christelijke identiteit 
Alle pedagogisch medewerkers staan achter de visie en werkwijze van KleurRijk. We hebben hart voor kinderen. We willen ze de christelijke normen en waarden overdragen en Gods liefde laten ervaren. Met de kinderen wordt gebeden, we luisteren christelijke kindermuziek en we vieren de christelijke feesten.
 
Samenwerking 
We werken samen met school. We delen gezamenlijke ruimtes en spreken de leerkrachten bij het overdragen van school naar BSO. Samen willen we dezelfde taal spreken, dit biedt kinderen duidelijkheid en structuur.
 
Aandacht en plezier 
Naast onze kernwaarden en christelijke identiteit, vormen aandacht en plezier belangrijke uitgangspunten voor de christelijke BSO op de Oranje Nassau. We bieden de kinderen structuur, door op gezette tijden te eten en te drinken en activiteiten aan te bieden. We hebben vaste groepen en vaste medewerkers, waarbij ieder kind tot zijn recht komt en met aandacht wordt benaderd.

Info

Contact:
Linthorst Homanloane 5
9288 BA Kootstertille

Hanneke Leeflang
06 455 64 515

oranjenassau@kleurrijk.nl
www.oranjenassau-kootstertille.nl

Klik op het LRK nummer voor onze GGD inspectierapporten:
LRK nummer: volgt z.s.m.

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
Downloads
Jaarplanning en tarieven
Werkplan
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Openingstijden:
Maandag 14.45 – 18.30
Dinsdag 14.45 – 18.30
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.45 – 18.30
Vrijdag Gesloten

Productmogelijkheden:
BSO 40 weken 14.45 – 18.30
BSO 52 weken 14.45– 18.30
Studiedagen en vakanties 8.30– 18.30
Blokuren 14.45 – 17.00
Flexibel contract: 14.45 – 18.30

Social Media:

 

 

 

 

Meer informatie?

Keuze gemaakt?